Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Työtä etsimässä?

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia rakennusalan toimihenkilöitä, ammattilaisia ja yhteistyökumppaneita. Jos etsit työtä tai harjoittelupaikkaa, voit koska tahansa lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen osoitteeseen astora@astora.net.

Astora työnantajana

Astora-Rakennus Oy on yksityisomisteinen perheyritys. Olemme vastuullinen työnantaja, joka työllistää tällä hetkellä suoraan yli 70 henkilöä, joista noin neljännes on toimihenkilöitä. Välillisesti työmaamme työllistävät satoja rakennusalan ammattilaisia. Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla.

Monipuolinen henkilökuntamme koostuu niin rautaisista ja kokeneista rakennusalan ammattilaisista kuin työuraansa aloittelevista nuorista. Keskimääräisen työsuhteen mitta Astoralla on yli 15 vuotta. Pidämme huolta henkilökunnastamme, jonka ansiosta henkilökuntamme koostuu työntekijöistä, jotka haluavat sitoutua henkilökohtaisella tekemisellään ja osaamisellaan kohteidemme laadukkaaseen toteutukseen.

Tarjoamme vuosittain monille opiskelijoille mahdollisuuden työharjoitteluun ja lopputyön tekemiseen. Monet heistä myös työllistyvät myöhemmin Astoraan.

Meillä pääset työskentelemään kannustavassa tiimissä ja viihtyisässä työympäristössä, jossa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen ura- ja palkkakehitykseen. Autamme henkilökuntaamme mielellämme kouluttautumaan ja pätevöitymään. Vastuuta saat meillä vahvuuksisesi ja kykyjesi mukaan.

Ota Yhteyttä

Takaisin

Astora Rakennus Oy

Konepajanranta 4,

28100 Pori

+358 2 674 6608

astora@astora.net

Verkkolaskutus

OpusCapita Solutions Oy (E204503)

Verkkolaskutusosoite: 003725027955

OVT: 003725027955

Paperilaskutus

Astora-Rakennus Oy

PL 78741

00063 LASKUNET